Geen Kerstsamenzang en Kerstconcert

Op vrijdag 26 november 2021 heeft de overheid nieuwe maatregelen in de strijd tegen Corona bekend gemaakt. Concreet betekent dit voor het orkest dat concerten en repetities na 17.00u niet meer mogelijk zijn. Aangezien hierdoor veel repetities zullen uitvallen, is het niet mogelijk een goed Kerstconcert voor te bereiden. Daarnaast mag er maar 30% van de zaalcapaciteit benut worden. Daarom is besloten, na de Kerstsamenzang, ook het Kerstconcert te annuleren.

Dit betekent voor zowel het Symfonisch Blaasorkest, het Opleidingsorkest als het Leerlingenorkest dat er in december 2021 geen repetities en concerten meer zullen zijn.

Wij begrijpen dat het voor ons allemaal een enorme teleurstelling is dat we het jaar niet muzikaal op de bekende manier kunnen afsluiten. Toch mogen alle formaties op een goede periode terugkijken, met een succesvol Halloweenconcert voor het Opleidings- en Leerlingenorkest, en een mooie opname van de “Steel Overture” door het Symfonisch Blaasorkest. Hopelijk kunnen we deze mooie activiteiten in het nieuwe jaar weer snel op een normale manier voortzetten.