Dirigent: Arnold Span

Symfonisch Blaasorkest

Het Tata Steel Symfonisch Blaasorkest is één van de bedrijfsorkesten van Tata Steel. Het orkest fungeert als muzikaal visitekaartje van en voor Tata Steel. Het orkest verzorgt zowel in de regio Noord-Holland als daarbuiten concerten met als doel de naamsbekendheid van Tata Steel te vergroten en de betrokkenheid van Tata Steel bij de samenleving en culturele activiteiten te onderstrepen. Voor de muzikanten is het orkest een inspirerend, leerzaam en professioneel georganiseerd orkest, waarbij muzikale kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Voor het publiek is het een aantrekkelijk en uniek orkest, en voor Tata Steel en zijn medewerkers is het een orkest om trots op te zijn: een bedrijfsorkest met topkwaliteit en uitstraling. Het repertoire van het orkest bestaat uit symfonische muziek, zowel originele symfonische blaasmuziek als ook arrangementen van klassieke en lichte muziek. Het Tata Steel Symfonisch Blaasorkest treedt jaarlijks zowel in de regio (Heemskerk, Beverwijk en Velsen) als daarbuiten op. Voorbeelden daarvan zijn Amsterdam, Maastricht, Enschede, Tilburg, Zwolle en Luxemburg. Het Tata Steel Symfonisch Blaasorkest streeft naar samenwerking met andere bedrijfsorkesten, militaire orkesten, conservatoriumorkesten en universiteitsorkesten.

Het Tata Steel Symfonisch Blaasorkest staat sinds augustus 2015 onder leiding van dirigent Arnold Span. Marije Koopmans is 2e dirigent.
Dirigent: Arnold Span
2e Dirigent: Marije Koopmans

Geïnteresseerd in een plek in dit orkest ? Bekijk hiervoor de mogelijkheden via de website of neem contact met ons op.